AiRo teknologiat mielenterveystyön tukena- seminaari järjestetään 31.1.2018  9:00-11:00 Airo Islandissa, Viikintie 1, 00560 Helsinki

AiRo -teknologioilla on suuri merkitys tulevaisuuden hyvinvoinnille myös mielenterveyden tukemisessa ja alan työn tukena. Robotit voivat lievittää yksinäisyyttä tarjoamalla mahdollisuuden osallistua yhteisöjen ja ryhmien toimintaan omasta kodista, robottien keskustelukyky paranee jatkuvasti ja ne tuovat viihdykettä helposti ääniohjausta käyttäen. Robottien avulla on helppo olla yhteydessä palvelujen tarjoajiin ja erilaiset terapiarobotit antavat apua arjen tilanteissa juuri oikeaan aikaan.

Seminaarisarjan 10 jakso käsittelee robotteja mielenterveystyössä. Aiheesta kuullaan seuraavat asiantuntija puheenvuorot:

 • Teknologian mahdollisuudet psykiatrian tukena
  Marko Muukka, Kehittämispäällikkö, It-Psykiatria, HYKS
 • Kuura vanhemmuuden tukena
  Tuomo Oikarainen, COO, Kuura Health Oy
 • Tekoäly mielenterveyden hoitoon ohjaamisen tukena
  Harri Ketamo, Chairman Of The Board, Founder, HeadAI Oy
 • Robotit osana mielenterveyshoitoa
  Nicholas Andersson, Toiminnanjohtaja, Airo Island ry

Tervetuloa kuuntelemaan ja oppimaan tärkeästä, meitä kaikkia koskettavasta aiheesta Airo Islandille 16.1.2018. Tilaisuus alkaa klo 8.30 aamiaisella ja päättyy klo 11.00.

Joanne Pransky kutsuu itseään, vähän kieli poskella, maailman ensimmäiseksi robotti psykiatriksi. Hän haluaa auttaa ihmisiä ymmärtämään AiRoa osana elämää, työtä ja hyvinvointia. Joannen ajatuksiin voi tutustua http://www.robot.md/what-is-robotic-psychiatry/

Tällä kertaa seminaarin jälkeen ei järjestetä työpajaa. Seuraava työpaja on 31.1.2018 klo 13-16 yhteistyössä Työ- ja elinkeinoministeriön kanssa teemana AiRo ja hyvinvointialan liiketoiminta ja elinkeinoelämä.

Muistathan myös 13.2.2018 #hyteairo projektin huipennustapahtuman!

Liput ja ilmoittautuminen:

Liput seminaariin maksavat 100 € + alv. Ilmoittautumiset osoitteeseen nicholas@airoisland.fi

Share

error
Uncategorized