Hyvinvoinnin tulevaisuuteen kuuluu suuri joukko uusia tekoälyyn ja robotiikkaan perustuvia palveluita. Sosiaali- ja terveysministeriö on käynnistänyt kansallisen ohjelman älypalvelujen ja robotiikan kehittämisen ja hyödyntämisen lisäämiseksi. Hyvinvoinnin Airo -ohjelman tarkoituksena on koota yhteen kansallinen tilannekuva, asettaa tavoitteita sekä tunnistaa ja toteuttaa tarvittavia toimenpiteitä. Ohjelmaa rakennetaan yhteisöllisesti ja joukkoistamalla teemoittain järjestettävissä työpajoissa. #hyteairo -ohjelmaan voit tutustua johdantotekstin ja alla olevien työpajalinkkien kautta. Ohjelman yhteydessä listataan myös käynnissä olevia hankkeita ja hyviä käytäntöjä.

Työpajat, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet

Alueelliset työpajat:

AiRo -teknologiat hyvinvoinnin apuna koskettavat kaikkia Suomessa asuvia ja koko maata. Airo Islandilla kokoontuvissa työpajoissa käsitellään aihetta eri näkökulmista kahdeksassa eri työpajassa. Lisäksi työpajoja järjestetään alueellisesti ympäri Suomea.

Klikkaamalla alueen kuvaa, pääset tutustumaan työpajaan lähelläsi ja osallistumaan tärkeään työhön.

Robocoast-projektin työpaja Porissa 15.11 klo 12:00-16:00

Prizztechin Robocoast hankkeen työpaja

 

Projektin tiedotus

Jokaisesta osiosta syntyy blogimuotoinen muistio, jota voidaan kommentoida ja kehittää koko ohjelman ajan. Muistiot julkistetaan Airo Islandin sivustolla.