Työpajat järjestetään seuraavina päivinä klo 12-14.30 osoitteessa AiRo Island, Viikintie 1, 00560 Helsinki:

13.6.2017

  • 1) Tekoälyn ja robotiikan siivittämänä kohti parempaa hyvinvointia. Hyvinvoinnin kansallisen AiRo -ohjelman periaatteet, toimintatapa ja vaikuttavuuden rakentaminen. Lisäksi robotiikka kodeissa ja kotihoidossa (ikääntyneiden ja vammaisten näkökulma) sekö palveluasumisen tukena.

15.8.2017

  • 2) Robotiikka hyvinvointipalvelujen logistiikassa sekä 2b) sairaalarobotiikka ja robotiikka lääkehoidossa.

12.9.2017

  • 3) Robotiikka kuntoutuksessa ja yksilöllisessä hyvinvointivalmennuksessa.

10.10.2017

  • 4) Tekoäly terveyden ja hyvinvoinnin sekä sosiaaliturvan tietojärjestelmissä, tutkimuksessa ja tiedon hyödyntämisessä.

14.11.2017

  • 5) toimintaedellytykset (mitä toimintaedellytyksiä keinoälyn ja robotiikan hyödyntämiseen tarvitaan? Näkökulmina mm. lainsäädäntö, koulutus ja osaaminen sekä yhteistyömallit, korvauskäytännöt ja rahoitus.

12.12.2017

  • 6) robotiikka kodeissa ja kotihoidossa (ikääntyneiden ja vammaisten näkökulma) sekä palveluasumisen tukena.

13.2.2018

  • 7) Hyvinvointiohjelman yhteenveto, arviointi sekä seuraavat askeleet.

Työpajat pidetään samana päivänä Robotiikka hyvinvoinnin mahdollistajana -seminaarisarjan tilaisuuksien kanssa. Seminaariosallistuminen on maksuton työpajatyöskentelyyn osallistuville. Työpajaan osallistuvat saavat ohjeistuksen ennen työpajaa. Ennen työpajaa klo 11-12 on mahdollisuus osallistua omakustanteiseen lounaaseen ravintola Koskenrannassa. Työpajassa on tarjolla kahvia/teetä ja pikkuleipiä.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua työpajoihin viimeistään viikkoa ennen työpajaa lähettämällä sähköpostin osoitteeseen cristina.andersson@develor.fi

Sähköpostiin seuraavat tiedot:

Nimi, organisaatio sekä yhteystiedot. Kerro myös osallistutko seminaariin ennen työpajaa.

Ennen työpajaa klo 11-12 on mahdollisuus osallistua omakustanteiseen lounaaseen ravintola Koskenrannassa. Työpajassa on tarjolla kahvia/teetä ja pikkuleipiä.

HUOM! Työpajoihin mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoita kiinnostuksesi osallistua seminaariin ja työpajaan. Työpajaan osallistuville on päivän seminaari maksuton. Työpajaan osallistuvat saavat ohjeistuksen ennen työpajaa.