Marraskuun lopulla vietetään eurooppalaista robottiviikkoa Suomessa jo kuudetta kertaa. Airossa viikko järjestetään neljännen kerran. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tekoälyn ja robotiikan mielenkiintoiseen ja nopeasti kehittyvään maailmaan. Robottiviikko on osa eruoopan laajuista robottiviikko- teemaviikkoa. Robottiviikolla käsittelemme tekoälyä ja robotiikkaa (Artificial Intelligence and Robotics – Airo).

Robottiviikolla pidetään kaksi tilaisuutta: robotit ja tekoäly terveydenhoidossa sekä tekoälyn juhlapäivä.

#hyteairo

Robottiviikon tiistaina 20.11 järjestämme #hyteairo seminaarin, jossa nostamme esille erityisesti #hyteairo työn merkittävyyttä, saavutuksia ja tulevaisuuden näkymiä. Tilaisuus on suunnattu hyvinvointiorganisaatioille sekä hyteairo aktiiveille. Päivän aikana on aamupäivänä seminaari ja iltapäivänä työpaja. Tämä on erityisen hyvä tilaisuus tutustua #hyteairo työhön ja osallistua tekemiseen.

Tekoälyn juhlapäivä

Suomi haluaa olla tekoälyn kärkimaa maailmassa. Tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan vielä kehitystyötä sekä tekoälyn näkökulmat huomioiva lainsäädäntökehikko. Tekoälyn kehitys ja käyttö on edistynyt Suomessa isoin askelin viime vuosina. Meillä on jo useita yrityksiä jotka kehittävät tekoälyä, hyödyntävät tekoälyä tai käyttävät sitä.

Airo Island on perustamisestaan lähtien ollut edistämässä tekoälyn kehitystä ja siinä mukanaolevia yrityksiä. Verkostossamme ja jäsenistössämme on useita tekoälyä kehittäviä yrityksiä.

Nyt on aika juhlistaa suomalaista tekoälyä ja sen edistystä. Airo Island järjestää osana Robottiviikkoa tekoälyn juhlapäivän, johon kuuluu seminaari sekä reverse-pitchaus tilaisuus.

Tällä hetkellä haemme kumppaneita tilaisuuteen ja rakennamme ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!

 

Kumppanit: